PROJEKTOM GSV-a DO NASTAVKA NIZA POZITIVNIH BROJKI ŽUPANIJSKOG GOSPODARSTVA

  Bjelovarsko-bilogorska županija trenutno ima ugovorenih 80 europskih projekata u vrijednosti 600 milijuna kuna. Jedan od njih je i projekt naziva „Povećanje efikasnosti i održivosti gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“ koji je uspješno priveden kraju.
››

EU PROJEKT TRIJU ŽUPANIJA: CJELOŽIVOTNO UČENJE JE ODGOVOR NA IZAZOVE TRŽIŠTA RADA

  „Cjeloživotno učenje kao odgovor na izazove tržišta rada“ naziv je okruglog stola koji je u srijedu, 28. kolovoza, održan u Varaždinu u sklopu EU projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“.
››

STUDIJSKO PUTOVANJE U PRIMORSKO - GORANSKU I ISTARSKU ŽUPANIJU

  Članovi Gospodarsko socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije bili su od 12. do 14. lipnja na studijskom putovanju u Rijeci i Puli, odnosno u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji.
››

EDUKACIJA ZA IZMIRITELJE u Bjelovaru

  U okviru projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ u Hotelu Central u Bjelovaru je od 27. do 31. svibnja održana petodnevna edukacija za izmiritelje.
››

POZIVNICA - EDUKACIJA ZA IZMIRITELJE

  ...u okviru projekta Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije koja će se održati od 27. svibnja do 31. svibnja 2019. godine, s početkom u 09.00 sati (okupljanje i registracija sudionika od 08.45 sati), u Hotelu Central, Vatroslava Lisinskog 2, u Bjelovaru.
››

Studijsko putovanje u Nizozemsku i sastanak s ADR institutom

  U sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“ organizirano je studijsko putovanje u Nizozemsku od 6. do 9. svibnja. U Amsterdamu su boravili članovi gospodarsko-socijalnih vijeća triju županija te članovi Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.
››

ODRŽANA RADIONICA NA TEMU ‘POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE’

  U sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“ u Bjelovaru je 27. veljače 2019. održana radionica na temu „Pozicijsko i interesno pregovaranje“.
››1 / 3 |  1 2 3 > 

strukturni fondovi esf