ODRŽANA JOŠ JEDNA U NIZU AKTIVNOSTI U SKLOPU PROJEKTA ‘POVEĆANJE EFIKASNOSTI I ODRŽIVOSTI RADA GSV-a

  Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Bojana Hribljan sudjelovala je na radionici „Medijacija: Naša i iskustva drugih, prilika za unaprjeđenje odnosa“ koja je održana u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“.
››

Poziv za radionicu MEDIJACIJA: NAŠA I ISKUSTVA DRUGIH, PRILIKA ZA UNAPREĐENJE ODNOSA

  Radionica će se održati 11. listopada 2018. na Seljačkom domaćinstvu Mihoci - Izletište "Vrata Bilogore" (Maglenča 125b) s početkom u 10 sati.

Pozivnica
››

SURADNJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE, MEĐIMURSKE I VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

  Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima sudjelovao je na okruglom stolu na temu „Demografski izazovi iz županijske perspektive“ koji je održan u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije.
››

Pozivnica za okrugli stol ‘Demografski izazovi iz županijske perspektive’

  Održat će se 2. listopada 2018.g. (utorak) s početkom u 10 sati (registracija sudionika od 9 sati) u hotelu 'Central', Vatroslava Lisinskog 2, Bjelovar.
››

Održana radionica na temu ‘Komunikacijske vještine’

  Održana radionica na temu „Komunikacijske vještine“ u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti o održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“
››

Poziv za radionicu KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE

  Poziv za radionicu "Komunikacijske vještine"

Radionica će se održati 28. kolovoza 2018. u 9 sati u zgradi Scheier, Matice hrvatske 2 u Čakovcu.
››

DIJALOGOM DO USPJEŠNOG RADA GOSPODARSKO-SOCIJALNIH VIJEĆA, A SAMIM TIME I JAČANJA GOSPODARSTVA

  Održana početna konferencija projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“
(Izvor: http://bbz.hr/vijesti/detaljnije/dijalogom-do-uspjesnog-rada-gospodarsko-socijalnih-vijeca-a-samim-time-i-ja)

Bjelovarsko-bilogorska županija nastavlja provođenje europskih projekata, a jedan u nizu je i projekt „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“, vrijedan 962.987,25 kuna koji u potpunosti financiran europskim novcem, a za koji je danas održana početna Konferencija projekta.
››1 / 2 |  1 2 > 

strukturni fondovi esf