Okrugli stolovi

EU PROJEKT TRIJU ŽUPANIJA: CJELOŽIVOTNO UČENJE JE ODGOVOR NA IZAZOVE TRŽIŠTA RADA

  „Cjeloživotno učenje kao odgovor na izazove tržišta rada“ naziv je okruglog stola koji je u srijedu, 28. kolovoza, održan u Varaždinu u sklopu EU projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“.
››

Održan okrugli stol na temu Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike…

  U sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“, u Čakovcu 7. veljače održan je okrugli stol na temu „Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike za povećanje kvalitete radnih mjesta“
››

Pozivnica na okrugli stol ‘Socijalni dijalog kao pokretač promjena…’

  Pozivamo Vas na okrugli stol:

Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike za povećanje kvalitete radnih mjesta

u okviru projekta

Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije

koji će se održati 7. veljače (četvrtak) 2019. godine, s početkom u 10,00 sati (registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Park, Zrinsko-frankopanska 14, u Čakovcu.
››

SURADNJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE, MEĐIMURSKE I VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

  Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima sudjelovao je na okruglom stolu na temu „Demografski izazovi iz županijske perspektive“ koji je održan u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije.
››

Pozivnica za okrugli stol ‘Demografski izazovi iz županijske perspektive’

  Održat će se 2. listopada 2018.g. (utorak) s početkom u 10 sati (registracija sudionika od 9 sati) u hotelu 'Central', Vatroslava Lisinskog 2, Bjelovar.
››


strukturni fondovi esf