POZIVAMO VAS NA RADIONICU ‘POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE’

  ...u okviru projekta

"Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije"

koja će se održati 27. veljače (srijeda) 2019. godine, s početkom u 09.30 sati (okupljanje i registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Central, Vatroslava Lisinskog 2, u Bjelovaru.
››

Održan okrugli stol na temu Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike…

  U sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“, u Čakovcu 7. veljače održan je okrugli stol na temu „Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike za povećanje kvalitete radnih mjesta“
››

Pozivnica na okrugli stol ‘Socijalni dijalog kao pokretač promjena…’

  Pozivamo Vas na okrugli stol:

Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike za povećanje kvalitete radnih mjesta

u okviru projekta

Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije

koji će se održati 7. veljače (četvrtak) 2019. godine, s početkom u 10,00 sati (registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Park, Zrinsko-frankopanska 14, u Čakovcu.
››

Pozivnica na Radionicu ‘Organiziranje radnih procesa’

  Pozivnica na Radionicu 'Organiziranje radnih procesa'

Održat će se 20. studenoga 2018. u 9 sati u Park Boutique hotelu u Varaždinu, J. Habdelića 6.
››

ODRŽANA JOŠ JEDNA U NIZU AKTIVNOSTI U SKLOPU PROJEKTA ‘POVEĆANJE EFIKASNOSTI I ODRŽIVOSTI RADA GSV-a

  Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Bojana Hribljan sudjelovala je na radionici „Medijacija: Naša i iskustva drugih, prilika za unaprjeđenje odnosa“ koja je održana u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“.
››

Poziv za radionicu MEDIJACIJA: NAŠA I ISKUSTVA DRUGIH, PRILIKA ZA UNAPREĐENJE ODNOSA

  Radionica će se održati 11. listopada 2018. na Seljačkom domaćinstvu Mihoci - Izletište "Vrata Bilogore" (Maglenča 125b) s početkom u 10 sati.

Pozivnica
››

SURADNJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE, MEĐIMURSKE I VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

  Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima sudjelovao je na okruglom stolu na temu „Demografski izazovi iz županijske perspektive“ koji je održan u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije.
››2 / 3 |  < 1 2 3 > 

strukturni fondovi esf