ODRŽANA RADIONICA NA TEMU ‘POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE’

Ispiši

U sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“ u Bjelovaru je 27. veljače 2019. održana radionica na temu „Pozicijsko i interesno pregovaranje“.

Na radionici, koju je vodio predsjednik Udruge medijatora jugoistočne Europe Stipe Šola, bilo je riječi o pregovaranju, pregovaračkim metodama, verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji tijekom pregovora, strategiji rješavanja sukoba, pozicijskom pregovaranju, vođenju pregovora.

Inače, nositelj projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“ je Bjelovarsko-bilogorska županija. Partneri su Međimurska i Varaždinska županija te Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske. Projekt je vrijedan milijun kuna i u potpunosti je financiran europskim sredstvima.

Cilj projekta je unaprijediti kakvoću socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih sposobnosti socijalnih partnera,a nakon njegove provedbe očekuje se veća učinkovitost i održivost dijaloga između socijalnih partnera i regionalne vlasti.

Radionica Pozicijsko i interesno pregovaranje
Pozicijsko i interesno pregovaranje
Pozicijsko i interesno pregovaranje


strukturni fondovi esf