POZIVAMO VAS NA RADIONICU ‘POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE’

Ispiši

...u okviru projekta

"Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije"

koja će se održati 27. veljače (srijeda) 2019. godine, s početkom u 09.30 sati (okupljanje i registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Central, Vatroslava Lisinskog 2, u Bjelovaru.

Radionicu "Pozicijsko i interesno pregovaranje“ održat će Stipe Šola, registrirani izmiritelj i trener izmiritelja iz Centra za mirenje "Medijator“, koji će polaznicima radionice nakon uspješno završene obuke izdati certifikat o uspješno završenoj radionici.

Radionica je organizirana u sklopu projekta "Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“, kojega provodi Bjelovarsko-bilogorska županija u partnerstvu s Međimurskom županijom, Varaždinskom županijom i Nezavisnim sindikatom zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.

Vaše sudjelovanje možete prijaviti e-mailom na .(JavaScript must be enabled to view this email address) najkasnije do 25. veljače 2019. godine. Broj sudionika radionice je ograničen na 5 osoba.

Pozivnica i program radionice

Tajnik GSVBBŽ
Stjepan Kos
Referent za civilno društvo
Kabinet župana Bjelovarsko - bilogorske županije


strukturni fondovi esf