Pozivnica na okrugli stol ‘Socijalni dijalog kao pokretač promjena…’

Ispiši

Pozivamo Vas na okrugli stol:

Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike za povećanje kvalitete radnih mjesta

u okviru projekta

Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije

koji će se održati 7. veljače (četvrtak) 2019. godine, s početkom u 10,00 sati (registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Park, Zrinsko-frankopanska 14, u Čakovcu.

Panelisti okruglog stola „Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike za povećanje kvalitete radnih mjesta“ bit će Darko Šeperić, izvršni tajnik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) i Sunčica Brnardić, savjetnica za radno i socijalno pravo SSSH.

Okrugli stol je namijenjen članovima gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije, članovima Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, poduzetnicima, članovima sindikata, predstavnicima lokalne samouprave i dr.

Okrugli stol je organiziran u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“, kojega provodi Bjelovarsko-bilogorska županija u partnerstvu s Međimurskom županijom, Varaždinskom županijom i Nezavisnim sindikatom zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.

Ovaj projekt ima za cilj unaprijediti kakvoću socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih sposobnosti socijalnih partnera.

Program okruglog stola možete vidjeti u dokumentu iz poveznice (zajedno s pozivnicom).

Vaše sudjelovanje možete prijaviti e-mailom na .(JavaScript must be enabled to view this email address) najkasnije do 4. veljače 2019. godine.

Sudionici iz Bjelovara polaze kombijem ispred zgrade Županije u 7.00 sati.

S poštovanjem,

Tajnik GSVBBŽ
Stjepan Kos
Referent za civilno društvo
Kabinet župana Bjelovarsko-bilogorske županije


strukturni fondovi esf